De mooiste zonvakanties voor de laagste prijs

Topvakantie Zonvakanties voor een onvergetelijke vakantie

Club Tuana

Vanaf €452,00
 
 

Vergelijkbare reizen

Hillside Beach Club

Hillside Beach Club
TUI.nl

Je bent compleet in jubelstemming. De rit naar het hotel bezorgt je al vakantiekriebels. Als hotel Hillside Beach Club dan ineens op de heuvel verschijnt straal je gewoon van oor tot oor. Je bent echt even weg van de bewoonde wereld. Het hotel heeft een hoop voor je in petto. Ontspanning, sport & wellness gaan hand in hand met culinaire hoogstandjes. Zoals ze hier het eten op het buffet presenteren heb je niet eerder gezien. Die soesjestaart... Het water loopt je meteen in de mond. Je maakt er een compleet drie gangen diner van. Met een voldaan gevoel spring je op je ligbedje. Van het helderblauwe kalme water en al dat groen word je kalm. Dít is vakantie.

Vanaf €1,063.00 Meer informatie Boek reis

Hotel Club Tuana Fethiye

Hotel Club Tuana Fethiye
Suntip.nl

Prachtig familieresort direct aan zee Zeer veel faciliteiten voor jong en oud Complete ultra all inclusive formule Sfeervol familiehotel, gelegen in een prachtige,...

Vanaf €436.00 Meer informatie Boek reis

Club Hotel Letoonia Resort Fethiye

Club Hotel Letoonia Resort Fethiye
Sunweb Zomer

Het sfeervolle resort Club Hotel Letoonia Resort is gebouwd in Ottomaanse stijl en ligt op een schiereiland. Dit schiereiland is helemaal bezet met accomodaties van Club Hotel Letoonia Resort. Via een treintje kan je andere delen bezoeken van het eiland. Het beschikt over een kleine jachthaven en 3 privé-stranden. Naast vele sport- en wellnessfaciliteiten, winkeltjes en animatie zijn er verscheidene restaurants en een tiental bars aanwezig. De kamers zijn veelal in mooie tuinen met veel groen. Hier kom je niets tekort en geniet je van een heerlijke onbezorgde vakantie in Turkije!

Vanaf €704.00 Meer informatie Boek reis