De mooiste zonvakanties voor de laagste prijs

Topvakantie Zonvakanties voor een onvergetelijke vakantie

Neya

Verblijf in het prachtige Lissabon in ecologisch en milieuvriendelijk hotel Neya. Elke ochtend wordt een uitgebreid ontbijtbuffet verzorgd in het restaurant. Voor de lunch en het diner worden heerlijke gerechten geserveerd die worden bereid met verse Portugese ingrediënten. Overdag is het mogelijk om een fiets te verkrijgen zodat je op een gezonde, vrije en milieuvriendelijke manier de stad Lissabon kan verkennen. Daarbij is een gratis app beschikbaar met routes, evenementen en interessante locaties. Na een drukke dag kan je helemaal tot rust komen in het Neya hotel. Maak gebruik van één van de rustige en warm ingerichte relaxruimtes, de jacuzzi of neem een overheerlijke massage. In de moderne en luxe kamers, die uitgerust zijn met spaarlampen en akoestische isolatie, geniet je van een geweldige nachtrust.

Vanaf €318,00
 
 

Vergelijkbare reizen

Fly & Drive Lissabon 8 dagen - inclusief huurauto

Fly & Drive Lissabon 8 dagen - inclusief huurauto
Sunweb Zomer

Met de Fly-drive Lissabon ontdek je in de hoogtepunten van het De Portugese hoofdstad Lissabon en omgeving. Je bezoekt het Venetië van Portugal, de stranden van Estoril en diverse cultuurschatten. Laat je tijdens deze reis ook verrassen door de fantastische Portugese keuken en proef de cultuur. Dag 1: van de luchthaven naar hotel in Lissabon Aankomst op de luchthaven. Hier haal je de auto op en rijd je naar het eerste hotel van deze reis. Dag 2: van Lissabon nar Cascais, Sintra en Fatima. Ongeveer 215 km. Na het ontbijt stap je in de auto richting Estoril, bekend van het casino, de prachtige zandstranden en de plek waar de Koninklijke familie de zomer doorbrengt. Van daaruit rijd je naar het charmante vissersdorp Cascais en vervolgens door naar de sprookjesachtige stad Sintra. In deze stad die op de werelderfgoedlijst van UNESCO word je teruggebracht naar vroeger en kun je prachtige, eeuwenoude schatten bewonderen. Je sluit de dag af in bedevaartsoord Fatima. Dag 3: Fatima naar Batalha, Mealhada, Bussaco enPorto Ongeveer 245 km. Vandaag rijd je eerst naar Batalha voor een bezoek aan het gotische klooster uit de 14e eeuw en stop je daarna voor een lunch in de richting van Mealhada. Probeer vooral de "Leitão een Bairrada", varken geroosterd aan het spit, een van de heerlijke specialiteiten hier. Rijd daarna naar het bos van Bussaco, met de meest bomen- en plantensoorten van heel Portugal. De dag sluit je af in Porto. Dag 4: Porto Vandaag heb je de hele dag de tijd om de indrukwekkende stad Porto te ontdekken. Dag 5: van Porto naar Aveiro en Coimbra. Ongeveer 140 km. De dag start vandaag in Aveiro, het Venetië van Portugal. Een plek die beschouwd wordt als een van de mooiste van Portugal. Je kijkt je ogen uit bij het zien van de kleurrijke gondels en prachtige Art Nouveau huizen. Wanneer je hier bent, proef dan vooral de lokale zoete lekkernij ovos moles. Een heerlijke delicatesse van eigeel en suiker. Vertrek na je bezoek aan Aveiro naar de studentenstad Coimbra, waar je de dag afsluit. Dag 6: van Coimbra naar Obidos en Lissabon. Ongeveer 210 km. Vertrek na het ontbijt naar de historische plaats Obidos die bekend staat om zijn cultuurschatten en kersenlikeur Ginja. Je kunt hier naar een proeverij om de Ginja, zelf te proeven. Daarna vervolgt de route zich naar Lissabon. Hier zal je ook de nacht doorbrengen. Dag 7: Lissabon. We save the best for last. De hele dag kun je een bezoek brengen aan de historische Portugese hoofdstad Lissabon. Laat je verrassen door zijn vele cultuurschatten, het authentieke straatbeeld en gezellige koffiebarretjes die de stad rijk is. Dag 8: Naar de luchthaven. Einde van de reis.

Vanaf €337.00 Meer informatie Boek reis

Fly-drive Portugal Totaal

Fly-drive Portugal Totaal
Kras.nl

Individuele rondreis Portugal incl. huurauto en ontbijt, met o.a. Lissabon, Fátima, Coimbra, Porto, Braga, Magualde, Castelo Branco, Evora en Setúbal

Vanaf €803.00 Meer informatie Boek reis

Single Reis Proef & Beleef Portugal

Single Reis Proef & Beleef Portugal
Kras.nl

Vliegreis Portugal voor singles inclusief ontbijt & diner, leuke uitstapjes en activiteiten

Vanaf €1,119.00 Meer informatie Boek reis